HELSINGBORG

Självklart finns Projekt Sex, P6, på Campus Helsingborg!

Var kan jag hämta gratis kondomer i Helsingborg?

Sedan våren 2012 kan alla studenter hämta gratis kondomer och portionsförpackat glidmedel i receptionen på Campus. Vi delar även ut gratis kondomer och glidmedel på studentfester och arrangemang. Hör gärna av dig till helsingborg@projekt6.se om du har planer på att arrangera en tillställning för Helsingborgs studenter där du vill att P6 ska dela ut kondomer och glidmedel!

Vad gör P6 i Helsingborg förutom att dela ut kondomer?

Förutom att dela ut kondomer sprider vi även information om var man kan testa sig, lär oss om sexualitet och mycket annat kul! Som medlem i P6 Helsingborg finns möjligheten att åka på spännande, gratis utbildningar! Vi samarbetar gärna med andra studentorganisationer på Campus och har även ett tätt samarbete med P6 i Lund. P6 Helsingborg är en medlemsbaserad organisation. Det betyder att vi arrangerar aktiviteter utifrån vad våra medlemmar efterfrågar. Du är alltid välkommen att komma med idéer för vår verksamhet och föreslå nya aktiviteter!

Hur gör jag för att engagera mig?

Om du är intresserad av att engagera dig i P6 Helsingborg så är du varmt välkommen till oss! Medlemskapet är gratis och hur mycket du vill engagera dig är helt upp till dig. Det lättaste är om du skickar ett mail till oss via helsingborg@projekt6.se eller om du haffar oss när vi är ute på Campus! Du kan även hitta oss på www.facebook.com/P6HBG

p6_hbg1  p6_hbg2