Projekt6

Projekt Sex

Kondomer

Givetvis finns det en mängd olika preventivmedel, men då kondom fortfarande är det enda som skyddar både mot könssjukdomar och oönskade graviditeter, så hoppas och arbetar vi för att kondomen ska bli ett naturligt inslag vid sexuella kontakter. Vi erbjuder en stor mängd olika varianter, så varför inte komma förbi expeditionen och hitta din nya favorit?

Kondomen är din billigaste försäkring – använd den!

Ett urval av våra många kondomer

Följande sorter är ett urval av vad vi tillhandahåller på expeditionen, men vi har många fler. Saknar du något speciellt så är det bara att säga till, vi lovar att försöka tillgodose allas önskemål! Eftersom en del skydd är dyrare så har vi inte dem framme, om du saknar någon så bara fråga.

Näkken
Knottrig yta som ger extra känsla
Thin
Tidigare Chosan. Är 0,01 mm tunnare än standardkondomen.
Profil/Magic
Magic och den gamla godingen Profil är exakt likadana kondomer. Standardkondom som är konturformad.
Grande
Tidigare Okeido. Aningen större kring toppen.
17006
Rak kondom utan behållare. Lämpar sig perfekt vid oralsex eftersom den är utan glidmedel och även bra för de som är allergiska mot glidmedel.
Power
Innehåller L-arginin som ökar blodgenomströmningen och kan förstärka erektionen samt ge ökad sexuell njutning och en mer intensiv känsla för båda.
Femidom
Bra alternativ till kondom där den mottagande parten kan välja att bära skyddet istället för den givande parten. Kan insättas upp till 8 timmar innan användning.

Vi erbjuder också slicklappar i olika variationer.

Glidmedel

På expen har vi även olika sorters glidmedel:

BIOglide
Vattenbaserat ekologiskt glidmedel, lämnar inte fläckar och lätt att tvätta bort med vatten. Torkar ut snabbare än silikonbaserat.
Pjur Orginal
Silikonbaserat glidmedel, drygare, lättflytande och kan ge fläckar. Torkar inte ut lika snabbt som vatten baserat men är lite svårare att tvätta bort
RFSU Magic Glide
Vatten och silikon baserat glidmedel som är oparfymerat. Har fuktgivande effekt.

 

© 2021 Projekt6

Tema av Anders Norén