HBTQ-gruppen

HBTQ-gruppen riktar sig till homosexuella, bisexuella, trans- och queerstudenter vid Lunds universitet i synnerhet, och till alla andra intresserade människor i allmänhet.

Vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter för våra medlemmar och uppmärksammar dagar som t.ex. IDAHOT, Transgender day of remembrance och LundaPride med olika aktiviter. Varannan vecka arrangerar vi också egna aktiviteter varannan onsdag. Dessa är:

HBTQ-gruppen har också en Facebookgrupp som är privat (det är endast medlemmarna i gruppen som kan se vilka andra som är medlemmar). Den här gruppen har som syfte att vara en säker plats för HBTQ-identifierande studenter och/eller studenter som vill bli mer aktiva i P6’s HBTQ-grupp. Om du vill vara med i denna Facebookgrupp kontaktar du hbtq@projekt6.se.

P6 är en medlemsbaserad organisation. Det betyder att vi arrangerar aktiviteter utifrån vad våra medlemmar efterfrågar! Du är alltid välkommen att komma med idéer för vår verksamhet, föreslå nya aktiviteter eller på andra sätt bidra! Har du frågor eller vill ha mer information, kontakta oss på hbtq@projekt6.se. Vi ses!

Länkar

RFSL – RFSL Ungdom – SFQ, Sveriges Förenade HBTQ-studenter – QX, nyhetssajt inom HBTQ – QX Gaymap Skåne – Qruiser