Outreach-utskottet ansvarar för uppsökande aktiviteter som riktar sig till alla studenter vid Lunds universitet. De vanligaste och återkommande aktiviteterna som Outreach arrangerar är kondomräder, infobord och pub-quiz. Vid kondomräder delar P6 ut kondomer och/eller andra barriärskydd på fester eller andra tillställningar. Infobord arrangeras såväl under mässor så som Hälsningsgillet som under vanliga dagar på platser i Lund där studenter rör sig. Pub-quiz arrangeras oftast i samarbete med olika nationer och är ett roligt och avslappnat sätt att sprida kunskap om sexuell hälsa.

Vill ni som nation, kår eller annan organisation inom studentlivet att P6 ska komma till er och arrangera någon aktivitet kan ni maila styrelsen på p6@projekt6.se.

Är du som medlem intresserad av att hjälpa till vid någon av de aktiviteter Outreach ansvarar för kan du maila Outreach på outreach@projekt6.se.

Hur väljs Outreach-ansvariga?

Outreach har ansvariga som hjälps åt att arrangera aktiviteter. Dessa väljs av styrelsen i början av varje termin och sitter i en termin åt gången. Är du intresserad av posten som Outreach-ansvarig kan du kontakta samordnaren för mer information om vad den innebär.